Anniversary watches Things To Know Before You Buy

Wiki Article

Φανταστείτε πόσο μαγικό θα ήταν μάλιστα να το προσφέρει και αυτό στο δικό του παιδί! Από γενιά σε γενιά αυτά τα κοσμήματα αποκτούν υψηλή συναισθηματική αξία, πράγμα που τα κάνει ανεκτίμητα. Για μικρότερες αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες, τα παιδικά μενταγιόν μας έρχονται σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Αστεράκια, καρδούλες και ματάκια είναι κάποιες από τις πολλές εναλλακτικές που θα βρείτε στο κατάστημά μας. Οι αλυσίδες των μενταγιόν μας δεν ερεθίζουν το δέρμα και είναι υψηλής ποιότητας. Θα βρείτε μενταγιόν από χρυσό στις αποχρώσεις κίτρινο, ροζ ή λευκό. Το ασήμι είναι επίσης αρκετά αγαπημένη επιλογή είτε είναι επιχρυσωμένο είτε…

Αυτή είναι μια συνήθεια που χάνεται στα βάθη της ιστορίας μας και που θέλει μαζί με τις ευχές μας να «χρυσώνουμε» το μωρό, να του δωρίζουμε δηλαδή ένα χρυσό κόσμημα για καλή τύχη. 

Μια ιαπωνική εταιρία που ξεκίνησε από ρολόγια, τελειοποίησε την ποιότητα και τον σχεδιασμό τους, κάνοντας αργότερα επέκταση σε κοσμήματα, γυαλιά, ακόμα και εκτυπωτές.

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα από τα πολλά επώνυμα ρολόγια που επηρεάζονται από την παράδοση και την κληρονομιά της ωρολογοποιίας.

Αν θέλετε ένα ρολόι στιλάτο και καλής ποιότητας χωρίς να υποφέρει το πορτοφόλι, μη διστάσετε περισσότερο.

Χρυσά μονόπετρα Χρυσά μονογράμματα Χρυσές παναγίτσες / φυλαχτά Χρυσοί σταυροί Χρυσά σκουλαρίκια

Αγοράστε μοντέρνα ή κλασσικά, χρυσά, λευκόχρυσα, σε ροζ χρυσό ή ασημένια κοσμήματα 

Αρχαιοελληνικές επιρροές στα γρανάζια, κομψές γραφές και στοιχεία από κλασικές αρχιτεκτονικές φόρμες αναδεικνύονται σε νέα και Ρολόγια με μαργαριτάρια μοναδικά ρολόγια που συνδυάζουν την ιστορία με την καινοτομία.

Ανακαλύψτε μαζί μας την επίδραση της φύσης, την επιστροφή των κλασικών στοιχείων, τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες και πολλά ακόμα που θα διαμορφώσουν το σημείο αναφοράς για τα επώνυμα ρολόγια αυτής της χρονιάς.

Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα γυναικεία αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν. Φυσικά από τη συλλογή μας δε θα μπορούσαν να λείπουν αξεσουάρ για τα παιδιά όπως οι παιδικές κορνίζες. Κάντε ένα δώρο αξίας που Βραχιόλια ανδρικά θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη τη δική σας και των αγαπημένων σας!

* Αποδέχομαι να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία μου για ενηρωτικές και προωθητικές ενέργειες.

Τα καράτια, δηλαδή τη μονάδα μέτρησης καθαρότητας του χρυσού στο εκάστοτε κόσμημα-αντικείμενο 

Ένας επίσης λόγος που τα βραχιόλια αποτελούν μια τόσο δημοφιλή επιλογή καθημερινού κοσμήματος είναι γιατί μπορούν να συνδυαστούν φανταστικά με το αγαπημένο σας ρολόι αλλά και με κοσμήματα που δεν αποχωρίζεστε, όπως η βέρα και το μονόπετρο σας. Όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση οι συνδυασμοί που θα δημιουργήσετε καθορίζονται εξ ολοκλήρου από την προσωπική σας αισθητική και τις επιθυμίες σας. ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ;

 Ασημικά 

Report this wiki page